Lees hier de blog van Praktijk voor Osteopathie L.V. Heuperman in Borne

 • 03/02/2021 0 Opmerkingen
  Alles wat je nog wilde weten over osteopathie

  U heeft ongetwijfeld wel eens over osteopathie gehoord en weet misschien dat het iets te maken heeft met lichamelijke klachten, maar wat is het eigenlijk precies? In deze blog zetten we alle dingen op een rijtje die u nog niet wist over osteopathie.

  Lees meer
 • 03/06/2020 0 Opmerkingen
  Blijf in balans met osteopathie voor volwassenen en ouderen

  Zolang we ouder worden, blijft ons lichaam groeien, veranderen en ontwikkelen. In al die veranderingen kan de natuurlijke balans van het lichaam soms worden verstoord. Dat kan komen door interne processen of door invloeden van buitenaf. Hoewel het lichaam vaak vanzelf weer herstelt, wordt de duur van dit herstel naarmate we ouder worden steeds langer. De osteopaat helpt u uw natuurlijke balans weer te vinden.

  Lees meer
 • 15/11/2019 0 Opmerkingen
  Help u huilbaby met kinderosteopathie

  Kinderosteopathie is een specialisatie in de osteopathie waarvoor een tweejarig nascholingstraject bestaat. Omdat baby’s en jonge kinderen nog sterk aan het groeien zijn, is het met name bij deze groep patiënten belangrijk om ervoor te zorgen dat de bewegelijkheid van het lichaam en de gezonde doorbloeding goed verloopt, om problemen in de groei te voorkomen. Een van de zaken die goed kan worden behandeld is een huilbaby. In deze blog vertellen we meer over deze behandeling.

  Lees meer
 • 15/11/2019 0 Opmerkingen
  Osteopathie, wat is het en voor wie is het bestemd?

  Ostheopathie, misschien heeft u er weleens van gehoord en weet u niet precies wat het eigenlijk inhoudt, of misschien heeft u zelfs helemaal geen idee wat het is. Maar de kans bestaat dat u gebaat zult zijn door een behandeling van een osteopaat. Daarom zullen we in deze blog kort uitleggen wat de osteopathie is en hoe het u kan helpen.

  Lees meer